Los bericht bekijken
  #4  
Oud 7 september 2008, 11:12
Henry01's schermafbeelding
Henry01 Henry01 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 september 2008
Locatie: Born
Ziggo Internet: TV digitaal
DTV: Samsung 360 (2x)
Berichten: 10
Thumbs down klopt niet dat je na 24 of 48 uur de zenders kan ontvangen

Ik heb afgelopen maandag gebeld met iemand die nieuwe abonnementen afsloot. Ze mocht na overleg met haar collega mijn wijziging aannemen.Wijziging werd zelfs op band opgenomen. Tot op nu geen Kids kanalen. Ook het aanmeldformulier van mijn (nieuwe) 2de kaart opgestuurd en de kids kanalen aangevinkt.
Ook nog niks. Ergerlijk is de lange wachttijd van de klanten"service". Daar verdienen ze dik geld mee! Ik heb eenmaal zelfs 40 minuten gewacht.
Nee slecht geregeld bij Ziggo. Ik weet zeker dat ik abonnementsgeld voo de Kids kanalen vanaf maandag 1-september in rekening gebracht krijg..en nog geen kids kanalen ontvang.
Ik heb mijn onvangers (beiden Samsung HD )al een aantal keer de zenders laten updaten enz. Daar ligt het niet aan!
Ziggo maakt er gewoon een zooitje van.Wat op het nieuws gedeelte staat, dat er een hoop helpdesk medewerkers zijn aangenomen; bull..
Ook toch maar Tros-radar aangeschreven. Als consument zijn we gewoon niet geholpen met deze fusie. Ik betaal al behoorlijk abonnementsgeld, maar ben in service achteruitgegaan.
En ja het zal wel dat er problemen zijn, maar dat hadden ze bij Ziggo zich ook wel kunnen bedenken, maar schijnbaar werken daar toch een hoop incapabele mensen.
Als laatste redmiddel ook nog maar een mail gestuurd naar;
klantenservice@tvhome.nl het zal me benieuwen! (Tja; bedankt voor je tip)

Laatst gewijzigd door Henry01; 7 september 2008 om 11:36