Los bericht bekijken
  #16  
Oud 7 september 2008, 11:10
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Als u vindt dat er een restitutie zou gegeven moeten worden, kunt u dat schriftelijk of via het webformulier indienen.
Als u echter doorgeeft dat er een uitval is van alle diensten wordt er altijd een monteur gestuurd.
In uw link spreekt u over een uitval van tv signalen, niet van een totale uitval.

En in een geval van onweer: dat is inderdaad een geval van totale onmacht. Alle leveranciers van kabel /stroom zijn niet echt blij met onweer. Zelfs als bij stroomleveranciers de stroom uitvalt heeft dit grote impact bij de provider van onder andere tv signalen. Dan worden inderdaad ALLE monteurs opgeroepen om alle storingen zo snel mogelijk te verhelpen. In zo'n geval zou het dus mogelijk zijn dan er op korte termijn geen monteur beschikbaar is. Dus wat u dan zegt is ietwat kort door de bocht.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zijwaarts Bekijk bericht
Ons verzoek tot restitutie is resoluut afgewezen door Ziggo Klantenservice. Ziggo verschuilt zich achter de onmacht wat onweer inderdaad is. Maar het sturen van een monteur is dat niet....!!

Omdat Ziggo geen monteurs (genoeg) in huis heeft, hebben wij een week lang dus geen telefoon en internet gehad. Betalen voor DIE onmacht moeten wij dus wel . Onweer kan Ziggo niet voorkomen, maar klanten behulpzaam zijn wel. Is natuurlijk wel makkelijk, de "klanten" hebben toch al betaald, dus waarom nog moeite doen.


Ik word ZIEK van deze organisatie, die dus mensen laten zitten met hun probleem, en als je een storing meld via het storingsformulier die meerdere mensen treffen over het wegvallen van alle TV signalen, krijg je daar geen reactie op, nog wordt er melding van gemaakt op de website van Ziggo (storing en onderhoud - zie ook http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=13168).Maar gelukkig, want de email die wij ontvingen vandaag van de Ziggo klantenservice sluit af met "Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 ( 0,10 p/min)."