Los bericht bekijken
  #43  
Oud 6 september 2008, 08:55
winnieandbuzz's schermafbeelding
winnieandbuzz winnieandbuzz is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 september 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 29
Standaard Mijn gebruikerservaring

Eergisteren heb ik de DVB8455 aangesloten en vandaag gaat ie weer retour. Zelden heb ik zo'n verschrikkelijke user interface meegemaakt. Het is traag en ze hebben het te flashy willen maken. Als je de shiftview optie aan hebt staan en tegelijkertijd een programma opneemt hoor je de hele tijd de harddisk 'tikken' wat teveel doorklinkt in de woonkamer.
Vanuit de EPG kun je niet op OK klikken om het geselecteerde kanaal te laten zien; de OK knop is om een 'herinnering' in te stellen?
Ik had graag gezien dat ze de interface een beetje meer als de Samsung hadden ingesteld...

Ook zeer irritant is wanneer je tijdens het door de zenders heen scrollen bij het onderste kanaal terechtkomt gaat de lijst niet per kanaal omhoog; het gehele blok wordt in een keer vervangen waardoor je met je ogen dus niet beneden kunt blijven kijken maar weer omhoog moet
Het laden van de EPG informatie is traag; het komt vaak voor bij het scrollen door de EPG dat er blanco velden zijn die nog geladen moeten worden.
Als je een favorietenlijst aanmaakt wordt gebruik gemaakt van de originele kanaalnummers. Dus i.p.v. 1, 2, 3, 4, 5 etc wordt de lijst iets als 1, 2, 3, 540, 560, 760 etc.

Uiteraard zijn dit persoonlijke ervaringen! Al met al vind ik het product dat slecht is ontwikkeld. SVP niet beginnen over dat ik dit had kunnen weten als "early adopter". Dit is geen BETA produkt: dit is een produkt die iedere Ziggo klant (voor nu binnen het oude Casema gebied) kan kopen.
Kortom: dit is de 428 euro echt niet waard en voorlopig houdt ik het bij de Samsung H360 gecombineerd met een analoge Philips HDD recorder: dan maar nog even niet digitaal opnemen. Apparaat gaat terug.