Los bericht bekijken
  #46  
Oud 5 september 2008, 14:59
Ziggo Webteam_Geoffrey's schermafbeelding
Ziggo Webteam_Geoffrey Ziggo Webteam_Geoffrey is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 29 mei 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nick Bekijk bericht
Ik neem al mijn woorden terug. Hele vriendelijke Ziggo meneer heeft me geholpen. "Met excuses voor het ongemak".
(Wel jammer van die lange wachttijd aan de telefoon, maar daar zijn ook mee aan de slag begrijp ik).
Inderdaad zou ik het prachtig vinden als het wachttijdprobleem uit de wereld wordt geholpen want ik blijf het telkens horen en lezen.
Op de technische dienst komt het ook voor alleen dan wat onregelmatiger. Er zijn wel spitsuren, zoals we dat noemen, maar er zijn genoeg momenten dat ik geen wachtrij zie op het beeldscherm.

Kortom, mijn advies is om na 5 minuten al op te hangen en het een kwartiertje later te proberen. Soms is tien minuten vol te houden maar het vervelendste is als de verbinding verbroken wordt op het moment dat u aan de beurt bent. Dit kan gebeuren. Ik heb het vaak genoeg meegemaakt dat bij het opnemen van de telefoon ik een ingesprekstoon hoor of een van de twee partijen kan de ander niet horen.
Als er wordt opgehangen dan is dat te horen aan de bellende kant, want dan zou je op z'n minst een halve seconde geluid horen van de achtergrond.
Maar om nog even terug te komen op het advies, probeer het op een ander tijdstip. Lange wachtrijen is op het moment iets waar we mee bezig zijn.