Los bericht bekijken
  #128  
Oud 5 september 2008, 13:35
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaffa10 Bekijk bericht
Bug:

Wat ik constateer is dat als ik een opname via de EPG maak en deze dan 5 minuten eerder en 10 minuten later laat stoppen er niet altijd rekening gehouden wordt met de extra start en stoptijd. Dit is erg vervelend als je aan het terugkijken bent en pas aan het einde constateerd dat niet alles is opgenomen.
Ik merk dat het altijd fout gaat als je twee programma's achter elkaar opneemt, anders gaat het altijd goed.

Voorbeeld: dinsdagavond neem ik op Net 5 eerst altijd Desperate Housewives op, dan Pushing Daisies. Beide met standaardsetting 5 minuten voor en 30 minuten na.
Beide programma's worden dan incorrect opgenomen: Desperate Housewives stopt te vroeg, Pushing Daisies start zowel te laat als eindigt te vroeg.
Heb gelukkig mijn Mediacenter nog als backup, maar dit is zeer hinderlijk.
Nu kan ik natuurlijk een handmatige opname voor beide programma's instellen die beide programma's als één opname ziet, maar dat verlaagd het gemak van vanuit de EPG opnemen weer aanzienlijk.

Zou dit graag in een volgende firmware opgelost zien.

Wat betreft de handshake issues: graag idd ook hier een oplossing voor. Al moet ik zeggen dat met mijn ritueel van eerst alles uit, dan decoder aan, dan TV aan en dan versterker aan het nu bijna altijd goed gaat zonder de stekker er uit te moeten halen, het blijft erg irritant dat dat ritueel nodig is (terwijl al mijn andere HDMI apparaten het probleemloos doen).

Is er wellicht al enige indicatie te geven van wanneer we een FW update kunnen verwachten en wat gepland staat om gefixed te worden?