Los bericht bekijken
  #14  
Oud 5 september 2008, 13:04
Jansam's schermafbeelding
Jansam Jansam is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 april 2008
Locatie: Maastricht/@home nu Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1plus/Cisco 3928/Sitecom N300
DTV: Sony KD-49X8505B 2 tuners met losse HDschijf / Horizon box
Berichten: 56
Thumbs down Zomeractie €79,00 Maastricht e/o

Wij zijn nu 6 weken verder. Ik heb de door Ziggo terug te storten onverschuldigde €79,00 afgewacht + nog eens 2 weken extra. Maar zoals velen allang weten is Ziggo heel goed in het automatisch innen van onverschuldigde bedragen maar zéér slecht in het tijdig terugstorten van deze onverschuldigde bedragen. Naar ik vernomen heb zijn er meer mensen die deze € 79,00 nog niet terug mochten ontvangen en ik denk dat nog niemand dat heeft ontvangen!!
Ik ben een beschaafd iemand en geef iemand/bedrijf bij twijfel het voordeel. Maar ik denk dat als je dit forum regelmatig leest dan hoef je bij Ziggo geen twijfel te hebben, het is een grote administratieve/technische puinhoop. Dat het nog vaak goed gaat en komt mag een wonder heten. Maar dat is dan vaak te danken aan enkele goedwillende en behulpzame medewerkers. Als Ziggo zou moeten concurreren met gelijksoortige aanbieders dan zou Ziggo dit allemaal heel snel in orde moeten maken of anders zou een faillissement heel snel volgen.
Ik ben benieuwd wanneer wij met zijn allen die €79,00 op onze bankrekening mogen bijgeschreven zien. Ik ga maar een bellen want op een E-mail wordt al helemaal niet gereageerd!! Alhoewel bellen schijnt ook geen pretje te zijn. Ben benieuwd!