Los bericht bekijken
  #7  
Oud 4 september 2008, 22:29
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Sorry, maar wat een zeurtopic weer. Ik ben voor mijn verhuizing 7 jaar UPC klant geweest en geloof me, UPC is echt niet enorm veel beter. Enorm veel slechter overigens ook niet, was bij UPC en ben nu bij Ziggo een erg tevreden klant.

Maar wat betreft je opmerkingen:
- bij Ziggo is digitale TV basis gratis, HDTV 3,95, kun je een onbeperkt aantal decoders kopen en is de goedkoopste decoder afhankelijk van de aanbieding bijna gratis. De goedkoopste HD decoder is nu voor onder de 200 euro overal te koop.
Bij UPC betaal je tenminste 3,95 eur per maand voor digitale TV, voor HDTV zelfs minimaal 13 euro en heb je maximaal 2 mediaboxen.
- Film on Demand is inmiddels in Casema gebied en straks in heel Ziggo gebied ook mogelijk middels Interactieve TV. Alleen zijn daarvan de startkosten wel erg hoog, de enige geschikte decoder is 430 euro. Maar dan heb je wel meteen een HDTV PVR die bij UPC 22 euro per maand kost.
- in mijn ervaring is de UPC helpdesk precies even goed/slecht als de Ziggo helpdesk en even slecht bereikbaar.

Kortom: wordt een beetje moe van alle aan de overkant is het gras veel groener topics. Als Ziggo/UPC echt concurrenten waren zouden ze erg aan elkaar gewaagd zijn en nauwelijks voor elkaar onder doen. Maar allebij zijn ze in ieder geval beter dan elk ander alternatief momenteel.