Los bericht bekijken
  #5  
Oud 4 september 2008, 21:14
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EnzoF1 Bekijk bericht
Daar doelde ik eigenlijk ook op, op NOS Studio Sport. Ik denk dat ze daar nog steeds gebruik maken van de HD apparatuur en dat daarom alles er zo brak uit ziet. Het lijkt wel alsof ze een twintig jaar oude VHS band gebruiken...
De beelden komen van eredivisielive. Die laat de beelden ook weer verzorgen door een produktiemaatschappij. Of Eyeworks (ik dacht dat dat de prodmij is) ook al HD-camera's heeft valt te betwijfelen. Het lijkt me niet dat men deze op alle velden gebruikt (duur grapje anders).

Het heeft dus te maken met hoe de NOS de beelden krijgt. De beelden op eredivisielive zijn super (zelfs beter dan NED 1,2, 3, !!!).

Laatste mogelijkheid is (zoals op de ergenissen-pagina van de KRO stond) dat Ziggo aan de knoppen draait, waardoor eredivisielive super is en NED 1, 2, 3 niet (om zo meer klanten te krijgen voor eredivisielive). Dit laatste kan er bij mij niet in.

Ik stoor me overigens meer aan de blokken die studiosport gebruikt. Daar wordt ik horendol van en de manier waarop alles afgeraffeld word (alleen al de selecties vooraf aan een wedstrijd, dat gaat zo snel en zo onoverzichtelijk dat ik het niet volg).