Los bericht bekijken
  #17  
Oud 4 september 2008, 11:12
Raymond 75's schermafbeelding
Raymond 75 Raymond 75 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2008
Locatie: Zwaag Multikabel
Berichten: 20
Standaard

Ik kan alleen maar afgaan op mijn eigen ervaring, en dan constateer ik gewoon dat de helpdesk een lachertje is. Terugbelafspraken worden niet nagekomen, het systeem neemt gewoon meerdere keren de bestelling niet op, mailtjes worden helemaal niet beantwoord. En ook de kwalitatieve invulling van de helpdesk is ver beneden peil. Als je direct één van de twee wel kundige medewerkers krijgt is je probleem snel opgelost, en anders wordt je in het befaamde bakjessysteem gedumpt en wat er dan gebeurd weet niemand.

En ik ben niet de enige die dit meegemaakt heeft hoor, alleen al bij mij in de straat zijn er vier met dezelfde ellende geconfronteerd. En de oplossing is zo simpel: start eens met het oplossen van problemen ipv de problemen ellenlang door te blijven schuiven. Scheelt veel telefoonverkeer.

Maar hoe kan jij constateren dat ik overdrijf en het niet zo belachelijk slecht is als bij jou alles soepel verlopen is, Saywhat? Als bij mij alles soepel was verlopen had ik ook niet geweten dat de helpdesk zo slecht (bereikbaar) is.