Los bericht bekijken
  #12  
Oud 4 september 2008, 00:03
Mike Philippens's schermafbeelding
Mike Philippens Mike Philippens is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 september 2008
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: ADSL2+
DTV: FloppyDTV, Dreambox 500C, dBox2
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Alle testen die je uitgevoerd hebt, hebben plaatsgevonden in combinatie met niet gecertificeerde producten.
Hmmm...
Citaat:
Het resultaat kan dus ook beinvloed worden door deze 'unknown products'.
Lijkt me niet. Zijn gewoon standaard spullen en alle andere zenders doen het gewoon goed. Het zijn alleen de zenders op transponders 25 en 26.

Je klinkt als de Ziggo klantenservice. Eigenlijk is dat de reden dat ik zo bang ben om ze te bellen. Als ik zo'n verhaal te horen krijg, denk ik dat ik erg boos wordt. Iemand mag me dan een technisch verhaal geven waarom precies die apparaten die 'niet gecertificeerd' zijn invloed hebben op de ontvangst. Ze mogen mij dan uitleggen waarom bijvoorbeeld een Dreambox zo inferieur is aan een Samsung. Terwijl er meer problemen met die Samsungs waren en zijn als er ooit met een Dreambox geweest zijn. Zó slecht zijn die dingen..
Gewoon standaard spullen, waar vele mensen over de hele wereld gewoon normaal mee kunnen kijken. Alleen de kabelaars hier willen er niet aan en dwingen de brave burger een gesubsidiëerde decoder te kopen en proberen iedereen bang te maken door steeds maar te roepen dat het niet goed werkt. En dat is gewoon niet zo. Tenzij de kabelaars bewust met het signaal gaan klooien zodat het alleen maar werkt op die castraten die 'gecertificeerd' zijn.
Citaat:
Als je er desondanks zeker van bent dat de oorzaak voor of in de AOP zit dan raad ik je aan om via de helpdesk een monteur te vragen voor verder onderzoek naar het signaal nivo.
Dat zal ik zeker doen. Dan kost het me maar €40. Dan weet ik het tenminste.