Los bericht bekijken
  #19  
Oud 3 september 2008, 18:22
Unknown's schermafbeelding
Unknown Unknown is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2008
Locatie: Alkmaar - Ziggo
Ziggo Internet: RTV + Z3 - WebStar
DTV: Geen
Berichten: 373
Standaard

Mogelijk zijn er inderdaad fouten in de bezorging gemaakt van het gratis Ziggo/Veronica Magazine. Op donderdag 28 augustus verscheen Veronica Magazine met zeven pagina’s verzorgd door Ziggo. Het magazine warmt de lezer op voor het komende tv-seizoen met alle nieuwe programma’s die er aankomen. Behalve deze abonnee-oplage van 550.000, is er ook een superoplage van 3,1 miljoen exemplaren waarin Ziggo tien pagina’s heeft uitgegeven. Deze werd huis-aan-huis verspreid in het hele Ziggo gebied.

Ziggo vult in beide versies van het blad redactioneel uitziende pagina’s over analoge en digitale televisie, high definition tv, interactieve tv en onze Alles-in-1 pakketten. De 3.1 miljoen huis-aan-huis oplage heeft nog een eigen cover, een inhoudspagina, een vraag- en antwoordpagina en een Alles-in-1 advertentie op de achterpagina.

Op dit moment is het nog niet duidelijk hoe ernstig het probleem is op dit moment. Ziggo is dus ook bezig met het achterhalen hiervan. Heb jij de gids dus niet ontvangen, terwijl je er wel recht op hebt? Beantwoord dan deze 5 vragen en pm die naar mij. Ik zal er voor zorgen dat dit op de goede plek terecht komt.

1) Woon je in het Ziggo verzorgingsgebied?
2) Wat is je postcode?
3) Heb je de gratis Veronica Magazine in de bus gehad - met 'Voor jou van Ziggo!' op de cover?
4) Ben je ook abonnee van Veronica Magazine?
5) Je naam