Los bericht bekijken
  #1  
Oud 3 september 2008, 16:32
murphy's schermafbeelding
murphy murphy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 september 2008
Locatie: Ruinen
Ziggo Internet: Zou graag alles in 1 plus willen lukt echter niet om mij hier op te abonneren
Berichten: 9
Unhappy Lukt mij maar niet om abonnee bij ziggo te worden

Vorige maand heb ik mij aangemeld voor het alles in 1 Pluspakket van Ziggo. Dit heb ik gedaan via de website van Ziggo eert de postcode check uitgevoerd hierop kreeg het antwoord dat het pakket voor mij beschikbaar was vervolgens mijn telefoon nummer ingevoerd met als resultaat dat ik werd teruggebeld door een medewerker van Ziggo.
Nadat ik mijn gegevens had doorgegeven kreeg ik te horen dat ik van af 11 september van de diensten van Ziggo gebruik kon maken en dat mijn huidige telefoon nummer zou worden overgenomen door Ziggo dit gesprek is vast gelegd in een voicelog. Intussen van KPN een schriftelijke bevestiging gekregen van het beeindigen van het abonnement echter nog geen bevestiging van Ziggo heb intussen zelf kontakt opgenomen met de klanten service van Ziggo waar ze mij wisten te vertellen dat er geen order van mij bij hun bekent was plus dat het op dit moment ook niet mogelijk was om een order voor mij aan te maken vanwege het omzetten van @home naar Ziggo.Dit kon pas weer op het eind van deze maand.

zo als het er nu uitziet heb ik dus binnenkort geen internet en telefoon meer en ben ik mijn telefoon nummer kwijt dit alles door een fout van Ziggo. Heb dit gemeld bij de klachten dienst van Ziggo echter tot op heden geen reactie.
Zou graag gebruik willen maken van de diensten van Ziggo echter Ziggo wil mij blijkbaar niet als klant.

Laatst gewijzigd door murphy; 3 september 2008 om 18:00