Los bericht bekijken
  #110  
Oud 3 september 2008, 13:30
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Extra + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.297
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Paribus of Corellia Bekijk bericht
Hallo,

Ik ben nieuw hier, dus het is wellicht al een keer uitgelegd, maar ik heb een vraagje over het aanvragen van de Cisco decoder en het gratis basispakket 'interactieve televisie'.

Ik heb namelijk allang digitale tv met het hd pakket van casema, en de Samsung 360R HDTV ontvanger.
Nou zou ik graag die Cisco PVR bestellen maar ik hoef eigenlijk niet opnieuw een tv abonnement met smartcard te hebben.
Maar als ik de bestel procedure van ziggo volg kan ik dat nergens aangeven. M.a.w. je kan alleen het complete "Interactieve tv installatie pakket bestellen".
Hoe bestel ik dus nu alleen de ontvanger, en breidt ik mijn bestaande pakket uit met het gratis basispakket 'interactieve televisie'??
Ik heb geen zin om dubbel te betalen....

Alvast bedankt!!

Paribus.
Ik heb de Cisco besteld (zonder een abonnement te nemen op interactieve tv of programma gemist, dus alleen de cisco) met het idee om bij mijn film 1 abonnement het film 1 HD deel te kunnen gebruiken.
Ik heb meteen bij binnenkomst de meegeleverde smartcard opzij gelegd en mijn bestaande smartcard in de cisco gestopt. Daarbij verliep de installatie probleemloos. Alleen het interactieve deel werkt dan uiteraard niet. Ook niet tijdens deze gratis periode, maar dat vind ik niet zo belangrijk omdat ik film 1 heb, dus aanbod genoeg. (alleen de harde schijf is wat beperkt )
Daarna heb ik de 'oude' decoder boven gezet en daarin de nieuwe smartcard gedaan en hierop het gratis basispakket laten registreren. Ook dat werkt en kost uiteraard niets extra.
Dus jouw idee van je bestaande kaart gebruiken moet gewoon werken.

P.S. tijdens de preview periode heb ik wel even de nieuwe smartcard in de cisco gehad om de andere HD kanalen te kunnen bekijken en nu heb ik dus ook het HD abonnement erbij genomen op mijn bestaande smartcard. Dus toch 3,95 extra kwijt
P.P.S. Ook de meegeleverde aop en splitter heb ik in de doos laten zitten. Mijn bestaande bekabeling en splitter is hirschmann en goed genoeg om zowel in de woonkamer 2x 100%, als boven op de 2e etage 100% signaalontvangst te hebben