Los bericht bekijken
  #45  
Oud 1 september 2008, 21:24
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mr_Parker Bekijk bericht
Het is wel vaker gemeld, maar jij hebt dus nog de oude regeling.
Maar bij @home is en was het zo dat je voor meerdere kaarten ook het abo moest betalen voor de pakketen die je erop wilde hebben. Dit is ook de regel die geldt voor nieuwe Ziggo klanten, en tevens voor bestaande Ziggo klanten die nu een extra kaart erbij nemen.

Er was wel al lange tijd geleden aangekondigd dat Ziggo waarschijnlijk een jaarlijkse smartcard bijdrage zou gaan vragen en daarbij die extra abo kosten op de "meerdere" kaarten zou laten vallen.

De reden van niet directe invoeren bij invoeren van de naam Ziggo is / was administratieve samenvoeging, al dus Anoniem.
Ik ben nu dus wel geintresseerd in de huidige status hiervan en hoelang het mogelijk nog zou gaan duren voordat het dus daadwerkelijk ingevoerd gaat worden. Net als de omzetting van @home klanten naar Ziggo in het algemeen trouwens, maar dat deel is dan hier weer teveel off topic.
Als bovenstaande klopt dan is er een volstrekte willekeur aan de gang. Val je toevallig onder oude regelingen van Casema of Multikabel dan krijg je op je tweede kaart alles gratis (of tegen een geringe bijdrage), val je onder @home dan kost alles dubbelop. Wordt je weer nieuwe klant dan moet je ook de dubbele portie betalen. Dit is toch vreemd te noemen? Alle klanten moeten dezelfde regeling krijgen.

En hoe zit het dan met Erediviselive? Op de site kun je echt twee smartcardnummers invullen en daar staat niet bij dat dit extra kost. Weet iemand dit van Ziggo ?

Laatst gewijzigd door Ziggofan; 1 september 2008 om 21:45