Discussie: Factuur
Los bericht bekijken
  #32  
Oud 1 september 2008, 18:19
Ferdinandf's schermafbeelding
Ferdinandf Ferdinandf is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Hoorn Multikabel
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Kan u verder verzekeren dat klachten die per brief (of via webcare) binnenkomen gelezen en behandeld worden.
Dat er soms reacties uitblijven en daardoor niet prettige reacties oproepen, is niet leuk om te ervaren.
Ik kan u verzekeren dat er hard gewerkt wordt om service zo optimaal mogelijk te maken.
Dit geldt natuurlijk niet alleen voor afhandeling van klachten, maar in alles.
Ongetwijfeld door de discussie hier in het forum heb ik opeens reacties gekregen (na 6 weken) op mijn klachtenformulier, waarvoor mijn dank.
De restitutie van de gesprekskosten zijn afgewezen omdat het nummer eerst 10 ct per minuut was en pas later (nadat ik het gebeld heb) veranderd is in 2 ct. Kennelijk leest de klachtencommissie de papieren niet goed, want ik heb niet het 0900 1884 nummer gebeld (dat inderdaad pas later veranderd is) maar het 0900 0730 nummer dat ALTIJD lokaal tarief is geweest. Dat werd gemeld op de website en werd ook gemeld aan het begin van het gesprek. Het is ook nog gemeld als tip door pr123 in dit forum op 20 mei 2008.
Bij deze wederom een verzoek om dit recht te zetten. Het is overigens niet mijn bedoeling om mijn zaken via dit forum uit te vechten, maar ik wil dit hier melden omdat het wel toont dat de klantgerichtheid (bijv. de klachten nauwkeurig onderzoeken) nog steeds niet aantoonbaar aanwezig is. Er is weer een nieuw klachtenformulier ingediend. Duurt het weer 6 weken?