Los bericht bekijken
  #11  
Oud 31 augustus 2008, 09:15
Thomas's schermafbeelding
Thomas Thomas is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 februari 2004
Locatie: Bovenknolletjesdam - Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 - Extra
DTV: DCB-9401R
Berichten: 673
Exclamation

U geeft een lijstje met nieuwe stellingen/argumenten, welke geen van alle de onafhankelijkheid van dit forum in twijfel trekken. Ik concludeer dat u de originele stelling dat dit forum nog onafhankelijk is dus niet kan onderbouwen.

Ik moet mij daarom ook aansluiten bij de moderator:

Citaat:
Dat hij de Ziggo klanten "suf" zou vinden stond er helemaal niet. Het volkomen uit het verband halen van zo'n opmerking valt onder bewuste "stemmingmakerij" en is niet gewenst in dit forum. Wij houden het hier graag gezellig. Ben je het daar niet mee eens, dan staat je vrij om hier niet meer terug te komen.


Daarnaast moet ik zeggen dat Raymond één van de meest hulpvaardige mensen op dit forum is. Raymond beschikt over een geweldige technische kennis en vaardigheid, ik kan letterlijk 100de zaken noemen waarin de hulp van Raymond doorslaggevend is geweest om het probleem op te lossen.

Het feit dat u openlijk met de moderators en beheerders van de het forum kunt debatteren over de onafhankelijk ervan, zegt genoeg over het feit wat hier in de doofpot gestopt wordt.

Wat mij betreft mag dit topic op slot, het voegt weinig waarde toe. Daarnaast lijkt de starter van dit topic er nog niet helemaal over uit of hij de onafhankelijk van het forum wilt toetsen of wil debatteren over het gebruik van het woord suf. Een woord welke in mijn mening een goede beschrijving is van dit topic..

__________________
I'm a healer,
I replenish your lost health.
If you are standing in a fire, you are stupid.
I can't heal stupid.