Los bericht bekijken
  #5  
Oud 30 augustus 2008, 20:30
mod-2's schermafbeelding
mod-2 mod-2 is offline
Full Moderator
 
Geregistreerd: 1 januari 2008
Locatie: Ziggo
Berichten: 154
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Terra Bekijk bericht
Geachte leden van dit forum,

Onlangs, hedenmiddag zijn er berichten verwijderd en zijn er woorden geschreven door een forumlid die zich voordeed als Raymond "Ziggo Official".

Deze benadrukte dat wanneer er in je mailbox, fishingmail komt en hier op reageert dat je dan suf bent.

Op advies van de "Ziggo-Official" is er een slotje gekomen. Doet pijn zeker!

Ons geachte moderator van deze site vond het nodig deze discussie sluiten en de berichten te verwijderen (deze zijn niet meer terug te vinden in de prullenbak).

Het laatste wat ik getikt is dat wel zo stom moet zijn als een achtereind van koe om als "Ziggo Official" te vermelden dat je suf bent. Zo laat je merken hoe je over klanten denkt.

Is dit forum nog wel onafhankelijk?

http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=13079
Het slotje is op het topic gekomen omdat er volkomen off-topic gepost werd en op een stemmingmakende manier de aanval geopend werd op Raymond. Omdat er 1 woordje uit zijn verband gehaald werd door iemand.

Dit alles is in strijd met de forum-regels. De reacties waren op een topic waarin sinds 6 juni niet meer actief gepost was en ging over een fishing-mail waar destijds een aantal mensen ingetrapt waren. Hier is door de abuse-desk van Ziggo uitgezocht welke mensen email naar dit adres hebben gestuurd en die mensen zijn gewaarschuwd. Dit is een prima service geweest die je bij weinig providers zult tegenkomen.

In de stormvloed van reacties van een paar mensen die ineens vandaag loskwam ging het ineens over het woordje 'suf' wat in een bijzin stond en waarin Raymond opmerkte dat het misschien toch wel suf was van mensen om te reageren op een overduidelijke nep-mail die in slecht engels was gesteld. Dat hij de Ziggo klanten "suf" zou vinden stond er helemaal niet. Het volkomen uit het verband halen van zo'n opmerking valt onder bewuste "stemmingmakerij" en is niet gewenst in dit forum. Wij houden het hier graag gezellig. Ben je het daar niet mee eens, dan staat je vrij om hier niet meer terug te komen.

De berichten die vandaag aan het topic toegevoegd werden, zijn dus gewist omdat ze in strijd met de forumregels waren. Niet van 1 persoon, maar de hele discussie die ontstond.

In de leesbare prullenbak komen alleen 'gewone' offtopic berichten. Discussies zoals hierboven worden zoals in de forumregels beschreven staat verwijderd zodat ze verder geen aanstoot meer kunnen geven.

Hou het dus leuk op het forum, dan mag je alles schrijven wat je wilt. Kijk af en toe eens naar de forumregels. Wil je dat niet, blijf dan weg, doe je dat niet kijk dan niet vreemd op dat je berichten weg-gemodereerd zullen worden.