Los bericht bekijken
  #1  
Oud 30 augustus 2008, 11:32
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard Het is weer zover hoor...

Nee, ik ga niet schelden, ik ga proberen mijn geduld te bewaren
Na 2 maanden wachten op het reeds geÔnstalleerde en werkende 'Alles in 1 Extra' is het volgende issue alweer aan de beurt

Aangezien we toen zo lang hebben moeten wachten werd ons als compensatie een Humax PVR en 2 maanden gratis 'Alles in 1 Extra' aangeboden. Had niet gehoeven, maar toch leuk meegenomen.

Vanwege erg slechte service werd ons tevens een monteur aangeboden die alles bij zich had, om het werkend achter te laten. Mooi meegenomen, maar wat schetst onze verbazing... geen aanmeldkaart in het pakket om te smartcard te registreren. De monteur heeft alles toch telefonisch geregeld en ik heb na een week toch even wantrouwend alles gechecked. Tot mijn grote verbazing was echt alles genoteerd en we stonden in de wachtrij om geregistreerd te worden als gebruikers van Digitale TV met Digitaal Totaal Pakket. Nu hebben we reeds een Digitaal Totaal Pakket, maar dat hebben we doorgeschoven naar nze dochter zodat zij ook boven haar favoriete Digitale zenders kan kijken.

Nu zijn we 3 weken verder, een heerlijke vakantie in ItaliŽ rijker, maar uh, nu helemaal geen beeld meer
Zelfs bij RTL 4 krijgen we nu 'E19 - Preview verlopen'! Dus binnen een maand zijn er meer zenders weggegaan dan bijgekomen. 2 weken totaal pakket (preview) en daarna nog 2 weken alleen maar Z1 ('De registratie van het Digitaal Totaal Pakket lukt toch wel in 2 weken?', dacht ik nog) en nu is alles weg. Terwijl alles goed doorgegeven was aan de Klantenservice en dat kunnen ze ook allemaal teruglezen.

Ik vandaag maar weer eens gebeld, verrassend. We kunnen bijna koffie en taart met elkaar eten, pfffffff. De overigens vriendelijke medewerkster wist mij te vertellen dat de decoder eventueel vastgelopen kon zijn... tsja... ik laat haar in haar waarde en besluit het te gaan testen. Maar verrek, dit komt verdomd veel overeen met de manieren die ik al getest had. Bij voorbaat wist ik dus al dat er geen verandering ging plaatsvinden. Nu moeten we straks alles opnieuw doorgeven als zijnde een nieuwe aanmelding (???) . Na talloze beloftes van de medewerkers om er spoed achter te zetten en dit alles door te geven aan de supervisor, schiet het nog steeds niet op. Schijnt ook dat de bestelling nog niet afgehandeld is :S. Erg vreemd, want hier draait alles al ruim een maand. Dus ik vragen wat er moet gebeuren zodat alles afgehandeld is... antwoord: 'Kunnen we niet, dat gaat via de grote hoofdcomputer...' Zeg maar 'Het Boze Brein van Ziggo!'. Zolang de bestelling niet afgehandeld is, kunnen ze niets veranderen in het pakket... zucht... maar uh... wij willen gewoon simpel TV.

I'm going slightly mad...