Los bericht bekijken
  #1  
Oud 30 augustus 2008, 01:24
pieter88's schermafbeelding
pieter88 pieter88 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 augustus 2008
Locatie: waarland multikabel
Ziggo Internet: alles in 1
Berichten: 3
Angry Ziggo Hoe Lang Nog??????

Op 30 juni mijn totale pakket abonnement weg! Opgezegd zonder mijn opdracht. Na twaalf dagen gelukkig weer internet. Pffff.......
TV? Geen enkel probleem. Telefoon??? Ik ben inmiddels vergeten dat ik een vaste telefoon heb, want tot op heden heb ik nog steeds geen werkende verbinding. Nieuw modem, 3 monteurs, ongeveer 800 belminuten (nog steeds groeiende) bij de klantenservice. En maar geen contact krijgen.
Klachtenbrief? Alleen een bevestigingsmail. We bellen als het in orde is!? Mooi niet. Wel de storing als afgehandeld registreren, maar niet even zelf checken of alles echt wel werkt. Voor ik de klantenservice voor de zoveelste keer met mijn mobiel wil bellen stijgt mijn irritatie en mijn bloeddruk al naar gevaarlijk hoge waarden omdat ik inmiddels wel weet dat het niks op zal leveren.
Nu?....ik weet het niet meer. Vorige week voor het laatst contact gehad met Ziggo. Een aardige mevrouw die het toch ook wel erg lang vond duren. Mijn klacht heeft ze bij een afdeling neergelegd, waar heeeeel lang lopende klachten die allang afgehandeld hadden moeten zijn. Maar....nog steeds niets gehoord. Wij noemen Ziggo hier thuis inmiddels Sicko. En steeds wanneer ik die reclame op tv zie met die gezapige grijze man op leeftijd denk ik....ja, inderdaad... het schiet allemaal echt niet op.
Voor een bedrijf dat doet in communicatie is het wel heel erg triest dat het zo lang moet duren voor een klacht is opgelost. Om van de communicatie tussen klant en leverancier maar te zwijgen. Want dat is wat Sicko tot nu toe doet........zwijgen!