Los bericht bekijken
  #276  
Oud 29 augustus 2008, 19:40
grunnsat's schermafbeelding
grunnsat grunnsat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 maart 2008
Locatie: Groningen / @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 extra / Cisco EPC3928 in bridge
DTV: Humax iHDR-5200C / LG 42LM860V
Berichten: 1.053
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wien Bekijk bericht
Vandaag officieel bericht van Ziggo:
Geen Ziggo ondersteunig op de huidige generatie CAM in combinatie met producten van m.n. Loewe, Sharp en/of Sony tv's.
Kopers van deze apparaten zijn niet verzekerd van ontvangst van digitaal RTV aanbod, omdat de daartoe benodigde CAM niet door Ziggo wordt ondersteund.
Of Ziggo dat nu ondersteund maakt mij niet uit. Dit werkt, ondanks het feit dat Ziggo zich niet aan diverse DVB-C standaards houdt.
Citaat:
Een van de gevolgen is dat wij de signaallevering aan de huidige generatie CI gebaseerde IDTV-CAM-combinaties op enig moment moeten gaan blokkeren.
Ik moet nog zien dat ze dat technisch kunnen zonder ook hun huidige "goedgekeurde" ontvangers buiten werking te stellen. Als ze dat al kunnen dan zijn ze wel heel dom bezig door dat niet nu al te doen. Dat scheelt hun namelijk straks een heel grote hoeveelheid woedende klanten die plotseling één van de Ziggo rommelboxjes moeten kopen en geen gebruik meer kunnen maken van de betere DVB-C ontvangers in hun dure high-end TV toestellen.
Citaat:
Met ingang van 2009 komt er een nieuwe generatie IDTV's CAM op de markt, die beschikbaar is voor alle fabrikanten en die wel volledig door ons worden ondersteund met gecertificeerde en legale en goed werkende CAM en Conditionale Access.
Aldus Ziggo 29-8-08
Prachtig, en Ziggo kan je dure TV toestel ombouwen?