Los bericht bekijken
  #12  
Oud 29 augustus 2008, 12:28
Hathor's schermafbeelding
Hathor Hathor is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 juli 2008
Locatie: Den Haag / Casema
Berichten: 18
Standaard

Dit wordt inderdaad ook niet ondersteund door Ziggo omdat het draadloze netwerk wordt verzorgt door jou eigen apparatuur.

Ziggo levert het internet signaal welke het modem doorstuurd naar jou router. Deze router, welke dus van jouzelf is, zet het signaal vervolgens om naar een draadloos signaal welke ontvangen wordt door de draadloze netwerk kaart in de laptop.

Het complete draadloze netwerk wordt dus geregeld door apparaten welke van jouzelf zijn en hier kan Ziggo geen ondersteuning op geven.

Wanneer je met een kabel werkt is het internet wel stabiel dus is met het internet signaal waar Ziggo voor verantwoordelijk is, niets mis.

Als mogelijke oplossingen kan het helpen een krachtigere router aan te schaffen zodat het draadloze signaal sterker uitgezonden wordt of als je een beetje technisch aangelegt bent kun je proberen de firmware van je router te updaten.

Router fabrikanten leveren vaak zelf ook technische ondersteuning op hun apparaten. Een telefoonnummer voor het merk router wat jij hebt vind je achter in de handleiding of via Google.