Discussie: Factuur
Los bericht bekijken
  #22  
Oud 28 augustus 2008, 16:32
rnuijts's schermafbeelding
rnuijts rnuijts is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 juni 2008
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Alles-in-1 Basis
DTV: Humax 5050C
Berichten: 62
Standaard

Gisteren ook 80 minuten aan de telefoon gezeten over dit onderwerp voordat ik een medewerker aan de lijn kreeg. Daarna weer 3 keer doorgestuurd want de eerste die je krijgt weet nooit het antwoord. Als uiteindelijke antwoord kreeg ik heel naar voor u wordt aan gewerkt over 2 uur is het in orde. Nu heb ik het idee dat Ziggo altijd al een heel ander tijdsbesef heeft dan ik want en dag later is het nog niet in orde.

Als excuus krijg je dan dat ze gefuseerd zijn en dat ze er aan werken, maar wel bijzonder dat het innen van de facturen altijd prima gaat ook nadat ze gefuseerd zijn daar zijn ze nooit te laat mee.

Aan het einde van het gesprek vroeg ik nog aan de medewerker of hij niet het schaam rood op zijn kaken heeft staan dat iemand 80 minuten aan de lijn moet zitten en een antwoord krijgt waar je niks aan hebt. Hij kon de opmerking wel begrijpen en vond het ook allemaal niet veel meer na de fusie.

Ook vroeg ik of ik de specificatie niet gratis thuis gestuurd kon krijgen want dat is een paar maanden geleden ook gebeurt toen ze net opgestart waren als Ziggo. Dat konden ze nu niet meer doen want dat mocht niet meer. Mensen 80 minuten aan de lijn houden dat mag natuurlijk wel.

Uiteindelijk ook een klacht ingediend dat ik 2 euro terug wil van gemaakte belkosten en dan is dat meer een principe kwestie voor mij.

Ik begrijp het gewoon niet.