Discussie: Factuur
Los bericht bekijken
  #13  
Oud 28 augustus 2008, 12:11
marcedwin's schermafbeelding
marcedwin marcedwin is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2008
Locatie: Zeist - Used to be Casema
Ziggo Internet: Connect Max & Play Start / Ubee WiFi ellende ding van Ziggo / Mobiel Ruim 4G
DTV: Humax iPVR-9200C / Samsung 2333HD met CI en daarin Alphacrypt Classic / Samsung DCB-9401R / Horizon
Berichten: 447
Standaard

Mijn laatste 2 facturen zijn door Ziggo wel geincasseerd, maar ik kan ze NIET opvragen op de site. Er staat wel een eindbedrag in het overzicht maar als ik de facturen wil 'printen' dan opent de PDF en is ALLES leeg. Staat overal NILL. Wat een zooi. En waarom hebbeb ze nu 3 maanden in een keer afgeschreven. Het lijkt een steeds grotere bende daar geworden. Heb ook een klacht ingediend, ben benieuwd.

Ook zeer irri dat je steeds al je gegevens handmatig moet invoeren als je wilt communiceren, terwijl je al ingelogd bent en ze dus weten wie je bent.

Citaat:
De laatste 2 facturen kan ik niet opvragen omdat ze LEEG zijn. In overzicht staat wel het eindbedrag, maar ik kan ze niet openen. Het document is leeg. Overal staat NULL. Erg vervelend.

En waarom moet ik als ik ingelogt ben en een klacht o.i.d. wil indienen steeds al mijn gegevens HANDMATIG weer intypen? Zeer irritant.

Tevens zeer irritant dat er schijnbaar 3 maanden geen geld is afgeschreven en nu in een keer (ZONDER AANKONDIGING) alles in 1 keer wordt afgeschreven.

Die ouwe van jullie luistert dus helemaal niet maar doet weer precies (en eigenlijk nog erger) dan alle andere bedrijven.

BAH
__________________
Wie gaat er mee op wereldreis ?
Ik heb een waanzinnig idee, maar heb wel sponsoren nodig.