Los bericht bekijken
  #8  
Oud 27 augustus 2008, 10:45
debrandweer's schermafbeelding
debrandweer debrandweer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2008
Locatie: Uden
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mr-leo Bekijk bericht
Bits en bytes die vast lopen door haarscheurtjes in een netwerkkabel heb ik als netwerkbeheerder nog nooit van gehoord. Maar misschien kun je ergens een RJ45 testertje lenen? Zo'n kastje dat alle 4 ader paren in een UTP kabel meet.

Ik denk dat de uitslag van die test (als die aangeeft dat de kabel goed is) meer effect heeft bij ziggo dan zeggen dat je er verstand van hebt. Dat horen ze namelijk elke dag

Branden de lampjes op je netwerkkaart wel gewoon? Geeft je besturingssysteem aan dat de netwerkverbinding actief is (100mbps)? Dan is je kabel gewoon goed..
Bedankt voor je reactie, vooral als netwerkbeheerder, eindelijk een medestander wat betreft het verhaal van de kabel. Ik ben dan wel geen netwerkbeheerder maar ik heb volgehouden dat het niet kon !! maar ik werd voor gek uit gemaakt !
Voor mijn gemoedsrust en die van de andere partij heb ik de betreffende kabel inmiddels vervangen door een andere zonder resultaat.

De andere reacties, tips en voorstellen heb ik allemaal gedaan. Voor alle duidelijkheid, het probleem zit echt in mijn verbinding en is geen probleem op 1 pc. Buiten mijn PC heb ik ook een laptop, die via wireless verbinding is verbonden, deze heeft het zelfde probleem. Haal ik mijn router er tussen uit heeft het geen enkel resultaat.

Ziggo heeft mij toegezegd dat er een probleem is met mijn verbinding maar ik heb sterk het idee dat ze proberen de schuld/oorzaak bij mij te zoeken terwijl het een Ziggo/@Home probleem is !!

Ik hou jullie op de hoogte