Los bericht bekijken
  #36  
Oud 27 augustus 2008, 09:53
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.403
Standaard

Ik heb het programma overzicht 's bekeken van comedy central Family maar veel series worden al uitgezonden door de versie die we nu al hebben. Het zonnetje in huis start toevallig volgende week dagelijks bij rtl8, Fresh Prince of Bel Air is ook al tig keer op tv geweest. En dan ook nog van de meeste serie een dubbele aflevering bij Comedy Central.

De enige programma's die ik wel leuk vind is 'Ushi en van Dijk', ook '8 Simple Rules' is leuk(nu ook regelmatig bij Comedy Central) maar er zijn maar 3 seizoenen van gemaakt, niet omdat het geen succes was maar acteur John Ritter is na seizoen 1 helaas overleden. Is wel jammer ik vond het altijd een goeie acteur. Vroeger(begin jaren 80) had je op Sky Channel 'Three's Company' waarin hij ook de hoofdrol speelde en keek daar elke dag naar.
deze serie was de amerikaanse versie van 'Man About The House'.

Ik hoop dat ze later wat nieuwere series gaan uitzenden, of oudere series die nooit op de nederlandse tv zijn uitgezonden zoals natuurlijk 'Three's Company' maar ook series als 'Green Acres' en 'Hogans Heroes' zijn leuk. Of 'The Lucy Show' . En wat ik zeker leuk zou vinden is als ze 'All in the Family' gaan uitzenden, deze serie is al jaren niet meer op tv geweest.