Discussie: Ongelooflijk...
Los bericht bekijken
  #18  
Oud 27 augustus 2008, 09:16
Raymond 75's schermafbeelding
Raymond 75 Raymond 75 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2008
Locatie: Zwaag Multikabel
Berichten: 20
Standaard

Gistermiddag nogmaals gebeld met de helpdesk van Ziggo om mijn smartcardnummer door te geven. De vriendelijke mevrouw mijn verhaal een beetje uitgelegd en ze heeft een kompleet nieuwe order aangemaakt. Na mijn smartcardnummer doorgegeven te hebben vertelde ze dat het nu binnen 48 uur geregeld zou moeten zijn. Natuurlijk heb ik dit al vaker gehoord en nog even gevraagd of er echt geen error meer in het scherm verscheen. Maar nee. Een minuut of vijf later belde ze nog even terug om nogmaals naar het smartcardnummer te vragen, ze had het verkeerd verstaan en de invoer gaf zodoende een error. En was schetst mijn verbazing... Gewoon digitale tv vanochtend, ik kon mijn ogen niet geloven!

Ik heb hier veel lopen zeiken, in mijn ogen ook geheel terecht trouwens, maar ik ben blij dat deze mevrouw gewoon het probleem op is gaan lossen, ipv het befaamde doorschuifsysteem te hanteren. Wel jammer dat er weinig zijn op de helpdesk die zo netjes en oplossingsgericht handelen. Maar ik wil niet te veel blijven steken in negativiteit, de oplossing is er en daar ben ik erg blij om.

Nou nog hopen dat mijn decoder komt en factuur gecorrigeerd wordt, anders heb ik volgende week weer een drukke week met bellen, mailen, faxen etc.