Los bericht bekijken
  #1  
Oud 27 augustus 2008, 00:30
debrandweer's schermafbeelding
debrandweer debrandweer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2008
Locatie: Uden
Berichten: 3
Standaard Ziggo frustratiedesk!!!!

Zo nu ff mijn frustratie delen met andere tevreden Ziggo gebruikers.

Sinds gisteren is mijn internet verbinding zeer traag dus ik de vakkundige Helpdesk van Ziggo gebeld. Na wat heen en weer gesteggel zou mijn modem vol gelopen zijn en ik zou deze op de JUISTE manier moeten resetten. Op kinderlijk nivo werd mij uitgelegd hoe ik eerst het ene stekkertje, daarna het andere stekkertje los moest maken. Let op pas daarna mocht ik de stroom eraf halen, enne meneer, wel goed doen hoor want anders gaat het niet lukken!!. Praten ze hier tegen een kind van 4 of tegen een volwassene, voorheen tevreden @home gebruiker die NOOIT problemen heeft gekend !!!! Nadat ik alles op de JUISTE wijze heb gedaan was de verbinding niet verbeterd, u raad het al ik weer bellen !!!! Of ik alles wel op de juiste volgorde had gedaan (Dit lijkt wel een optreden van Youp vh Hek maar geloof me het is van mij !!!!). De optie van een trojan horse had ik direkt de grond in kunnen boren omdat ik dit natuurlijk zelf al had gecheckt, dus die was voor mij Na een "meting" kwam met er gisteren achter dat ik een breuk in mijn netwerkkabel had en ik zou deze moeten vervangen!
Ik vanmorgen vroeg mijn bed uit om een nieuwe 10 meter netwerk kabel te halen en deze aangesloten en u raad het al geen enkele verbetering. Dus ik weer bellen met mijn "vrienden" van Ziggo helpdesk!

Ik mag van mijzelf zeggen dat ik behoorlijk wat technische kennis in huis heb, na een langdurig gesprek wenste de medewerker geen verdere disscusie met mij te voeren en kwam tot de verbijsterende conclusie dat mijn kabel van de wandcontactdoos naar mijn modem haarscheurtjes vertoond en daardoor de bitejes en bytjes vast lopen!!! Omdat de temperatuur schommelingen in de woonkamer een krimpende en uitzettende werking hebben wordt de levensduur van deze kabel door ZIGGO geschat op 3 jaar !!!! Dat deze kabel inmiddels al 8 jaar bij mij trouwe dient doet is een technisch wonder!!!!!

Geachte mede ziggo gebruikers. Ik hoop dat u begrijpt dat ik dit ongelovelijke verhaal met u moest delen en ik mijn frustratie van mijn af moest schrijven.

Ik ben zeer ONtevreden over deze service en zal wanneer de mogelijkheid zich voordoet direkt afscheid nemen van onze vrienden van ZIGGO (kunnen beter hun naam vernaderen in ZIPPO, brand beter !!)

Het probleem is nog steeds niet opgelost dus wie weet heeft dit verhaal nog een vervolg, check dit verhaal dus regelmatig als jullie op de hoogte willen blijven over de haarscheurtjes !!!!