Los bericht bekijken
  #5  
Oud 26 augustus 2008, 17:36
DVB TV's schermafbeelding
DVB TV DVB TV is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: omg. Den Haag
Ziggo Internet: Wanadoo/Motorola
DTV: Decoder: Humax IRHD-5000C; TV: Sony KDL-32W4000; Satelliet Decoder: Clark-Tech 5000HD
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Titan1980 Bekijk bericht
Morgen ga ik de Sony Bravia KDL-32W4000 kopen, nu zitten daar allerlei aansluitingen op en technieken die Digitale TV verbeterd. DE grote vraag nu is dit de moeite waard om over te gaan op digi tv van Ziggo. en Wat houdt dit precies in?

De HDTV-tuner van Sony voldoet aan de DVB-T- en DVB-C HD-uitzendspecificaties die momenteel in verschillende Europese landen zijn ge´mplementeerd. Vraag uw dealer naar de uitzendspecificaties van uw land

alvast bedankt
Ik ben zelf in het bezit van de Sony Bravia KDL-32W4000, en ben er erg tevreden mee, puike kwaliteit, en voor niet al te veel geld.

Ik zelf gebruik de ingebouwde tuner niet i.c.m. een Alphacrypt kaart, gezien Ziggo- en Sony geen van beiden het ondersteunen. Ik heb het aangesloten met Digitale tv via m'n Samsung HD ontvanger (Die ik overigens in afzienbare tijd ga vervangen met de nieuwe Humax 5000), en een Satelliet ontvanger van Clark Tech.

Houd er wel rekening mee dat, met deze televisie digitale tv een must is (het heeft een progressive signaal nodig!), want analoog ziet het er niet uit. Het interne schalen van non-HD beelden, is bij deze televisie wel bovengemiddeld. Zwart en Kleur reproductie zijn op z'n Sony's perfect.

Veel succes met het aankoop van deze pracht televisie