Los bericht bekijken
  #8  
Oud 26 augustus 2008, 14:56
groennom's schermafbeelding
groennom groennom is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2008
Locatie: Zoetermeer / Ziggo
DTV: Cisco
Berichten: 172
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Als je eenmaal aan de mogenlijkheden van de Siemens gewend bent zijn de mogenlijkheden van de Cisco box natuurlijk enorm beperkt:

Geen netwerk opname mogenlijk.
Geen USB opname mogenlijk.
Geen PC toegang tot de opgenomen bestanden.
Geen opname mogenlijk van 2 zenders tegelijk!
Veel te kleine harddisk.

In HD opnemen is mooi uiteraard, maar zonder enige mogenlijkheid tot archiveren van opnames is de toegevoegde waarde voor mij minimaal.
Ik ben een van de ongelukkige geweest die de Siemens 2 jaar geleden heeft gekocht. Niets dan ellende. Minimaal eenmaal per dag moest de stekker eruit omdat hij vastliep. Opstarten duurt minuten (en als je de stekker eruit had gehaald moest ook nog eens de gehele harddisk worden gecontroleerd), continue descramle errors et cetera et cetera. En om dit op te lossen is er ruim een jaar geleden eenmaal een firmware update geweest die feitelijk niets heeft opgelost.

Ik heb nu de Cisco en dat is een verademing. Start snel op, schitterend beeld (HD is nog mooier), nog geen enkele foutmelding gehad en in de 2 weken dat ik hem heb nog geen een keer de stekker eruit hoeven te halen voor een harde reset. Een aanrader! Ik verwacht ditmaal wel een betere support, lees minimaal 2 maal per jaar een firmware update om verbeteringen door te voeren.