Los bericht bekijken
  #4  
Oud 26 augustus 2008, 00:37
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spartannl Bekijk bericht
Aanvragen gaat veelal OK, maar wijzigen is een drama, zo ervaar ik nu enkele weken...

Er gaat steeds van alles mis, hoe gedetailleerd je ook informatie aan Ziggo verschaft. Je reacties worden NIET gelezen en je krijgt niet de gelegenheid per e-mail je beklag te doen (MEGA storend & MEGA klantonvriendelijk). Lijkt wel een motto/devies/dogma die foute naam ZIGGO: Zoek In Geen Geval Onderhoud (met ons)! Want dat kan alleen via die uitermate storende Internet interface...

Wat een toko... Ik kan niet wachten tot dat de digitale kabelTV markt wordt opengebroken. Ik ben nu al een claim aan het opstellen, voor wat tegen die tijd zal blijken teveel betaalde geld wat ik al die jaren in de monopoliepot van Casema/Ziggo heb gestort.

Dank voor deze thread, dat ik me even heb kunnen afreageren...
Succes met jullie aanvragen, maar in sum luidt mijn advies dus: doe het in één keer goed, anders bezorg je je met gerede kans voldoende ellende om het stoom uit je oren te doen spuiten!
Kom op. Ik heb ook 4 maanden ellende achter de rug maar nooit het idee gehad dat ik niet serieus werd genomen. Iedere keer kwamen we een stapje verder.
OK, het verdient geen schoonheidsprijs maar vermoedelijk is de integratie van de 3 kabelbedrijven zwaar onderschat. Toch doen ze er in mijn ogen alles aan om het tot een goed einde te brengen.
__________________
Mvg. Eric