Los bericht bekijken
  #9  
Oud 25 augustus 2008, 22:26
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Dus je hebt je ontvanger rechtstreeks aangesloten met een korte coax kabel op de aansluiting waarop het signaal binnenkomt.

Hoewel dat het wellicht voor jou niet zo aannemelijk is te veronderstellen dat het aan de binnenhuis installatie ligt, geldt het voor ons ook, dat het niet aannemelijk is dat dit kanaal in een groot deel van Drenthe en Groningen niet beschikbaar is. Je kunt de ontvanger ook nog eens bij de buurt uit proberen.

Als je alle interne mogelijke oorzaken hebt uitgesloten en ons netwerk als enige oorzaak aangemerkt moet worden dan kan ik je adviseren contact op te nemen met de helpdesk om een monteur te vragen.

Klopt, is rechtstreeks aangesloten op coax ik hoef niet bij de buren de kijken. Er is niks verandert aan de situatie...... alles ligt al 4 zo en deze ontvanger heb ik al sinds de sagem afgeserveerd werd. (bekabeling gecontroleerd ook) Natuurlijk heb ik ook gelijk alle aansluitingen nog eens bekeken of alles nog goed zat. Dit is gewoon het geval. Het lijkt mij dus weer onwaarschijnlijker dat er door mijn huisinstallatie er ineens twee zenders zijn in het hele pakket (die dan ook nog op de zelfde frequentie zitten) die het niet goed doen.
Je bent toch met me eens dat dat ook niet waarschijnlijk is......

Maargoed..... dan komen we er nooit uit.....

ik zal morgen gebruik maken van jullie gratis monteur, kan hij even bekijken dat inderdaad alles goed is aangesloten.......

En wat als inderdaad blijkt dat alles (nog steeds) goed zit?? Dan is er vast nog een optie die waarschijnlijker is dan een monteur te laten kijken......

Voor de duidelijkheid,de twee zenders waar het om gaat (weerkanaal en rtv utrecht zijn wel te ontvangen, maar zijn sinds anderhalve week echt een blokkenparade. Met meer dan 100 zenders waarvan verder alle zenders de BER waarde netjes op 00000 blijft staan (en dus perfect beeld hebben), schommelt de BER waarde van deze 2 zenders continue.
signaal sterkte is ongeveer 90% (zoals altijd)

100% zeker dat het mn huisinstallatie niet is, maar wat kan een monteur verder doen als alles hier in huis in order blijkt te zijn ??

Tot zover bedankt!
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE

Laatst gewijzigd door vinnie-terranova; 25 augustus 2008 om 22:42