Los bericht bekijken
  #73  
Oud 25 augustus 2008, 18:07
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MartijnP Bekijk bericht
Ik heb zojuist een klacht ingediend via het online klantencontactformulier op de site van Ziggo.nl. Ben benieuwd. Dat dergelijke kanalen zomaar worden verwijderd en zenders als Shop@Suus wel blijven bestaan is ronduit schandelijk!
Volgens mij mag Ziggo dat gewoon doen volgens de algemene voorwaarden die ik heb ontvangen, ik heb er dan ook geen problemen mee. Dus om nu een bezwaar in te dienen???? Je kunt het altijd proberen natuurlijk...

Neemt niet weg dat het soms te klakkeloos gebeurd en dat Ziggo er bij stil moet staan dat sommige zenders simpelweg te populair zijn onder de klanten. Voorbeelden waren bij @home bijvoorbeeld MTV2 en Skynews welke opeens vervangen werden.
Tja als je dan met FanTV komt als vervanger of nu negen turkse zenders dan zet ik eerlijk gezegd ook wel eens mijn vraagtekens.

Maar goed @home en Ziggo zullen gezien de vrijgekomen bandbreedte dit niet meer hoeven doen. Ik heb wel het idee dat dit soort dingen overigens ook kan gebeuren doordat een nieuwe zender Ziggo dit contractueel verplicht. Dan is het slikken of stikken (bijv Jim Jam??). Ik geloof dat al zouden we het willen we nooit de ware reden krijgen. Je gaat een contract aan met een bedrijf dat jouw de algemene voorwaarden oplegd. Tja dan is het slikken of stikken.

Hoe dan ook zal Ziggo voorzichtiger moeten zijn in de toekomst en beter moeten communiceren en met open en eerlijke enquetes moeten komen om de mening te peilen. Maar ik denk dat Ziggo middels dit forum ook dat al wel weet.