Los bericht bekijken
  #4  
Oud 25 augustus 2008, 17:56
Daan®'s schermafbeelding
Daan® Daan® is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 mei 2008
Locatie: @home
Ziggo Internet: Intensief 20000 (Z3i)
DTV: Samsung ???
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ADDG Bekijk bericht
Ziggo heeft al aangekondigd dat ze hun snelheden ook omhoog gaan gooien. Ik geloof dat er in eerste instantie sprake was van in de herfst maar dat zal wel later worden omdat ze @home nog in moeten voegen bij ziggo. Het zal dus wel ergens begin volgend jaar worden.

Klopt, ziggo roept al een tijd dat de snelheid omhoog zou gaan, maar dan zit het meer in de 30 to 40mbit down. Over upload heb ik nog niets gehoort.
Maar dat is niet het punt dat ik probeer te maken, ziggo roept van alles en komt het niet na, en komt upc met de mededeling van een nieuw abbo op DOCSIS 3.0. Ik begin het een beetje een afgang te vinden onder tussen.
Ziggo roept en schreeuwt van alles maar er gebeurt verschrikkelijk weinig, en als klant hoor je ook helemaal niet over de ontwikkelingen! (dan bedoel ik dus een officiele nieuwsbrief van ziggo oid)

Maar het is toch eigenlijk te triest voor worden dat je nu zegt " Het zal dus wel ergens begin volgend jaar" (geen flame oid, meer teleurstelling in de gang van zaken bij ziggo), ziggo zou zijn klanten een fatsoenlijk moeten informeren in mijn ogen