Los bericht bekijken
  #1  
Oud 25 augustus 2008, 11:18
Zijwaarts's schermafbeelding
Zijwaarts Zijwaarts is offline
Member
 
Geregistreerd: 25 augustus 2008
Locatie: 2135 Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 47
Standaard Onweer...en dan de problemen

Afgelopen vrijdag op zaterdag nacht was er behoorlijk onweer geweest, wat er in resulteerde dat we op zaterdag (23-08) geen telefoon verbinding meer hadden en geen internet meer. Na gewacht te hebben en de standaard dingen als resseten te hebben uitgevooerd, toch maar Ziggo gebeld. Dit moest uiteraard mobiel. Wordt je gemeld dat dit nummer (0900-1884) een standaard terief heeft plus de eventuele kosten voor mobiel gebruik. Hartstikke leuk natuurlijk, maar toch wel erg vreemd dat er in no time zo'n 20 euro prepaid tegoed doorheen vloog.......tja, dan wordt de verbinding verbroken he.
Ik naar mensen gegaan met een vaste telefoon (die zo vriendelijk waren om hun telefoon even ter beschikking te stellen) en daar nogmaals Ziggo gebeld.....

Daar werd ik vriendelijk verteld dat het minimaal een WEEK zou duren voordat er een monteur beschikbaar zou zijn om even te kijken naar de verdeler, want daar ligt volgens hun het probleem. Ik heb de dame aan de andere kant van de lijn verteld dat dit absoluut onacceptabel was.....ze kon er ook niks aan doen zei ze.

Had nooit echt begrepen hoe groot de klachten waren onder Ziggo gebruikers, maar nu wel.
Hoe kunnen ze nu mensen minimaal een week zonder telefoon laten zitten? Als tegenprestatie zouden ze vast een verzoek voor restitutie indienen en daar kon ik het dus mee doen. Geweldig. Ben blij dat ik klant ben van deze problematische onderneming. Het zal mij trouwens benieuwen of ze er inderdaad op de afgesproken datum zijn en dan ook nog werkend achterlaten.