Los bericht bekijken
  #10  
Oud 22 augustus 2008, 19:18
pvd's schermafbeelding
pvd pvd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2008
Locatie: - @home
Ziggo Internet: Alles-in-een basis, Ubee EVW3200
DTV: HUMAX 5050c en samsung DCB-B270R
Berichten: 1.114
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door messed-up Bekijk bericht
Het wordt ondertussen toch wel eens tijd dat Ziggo de zaken goed regelt.
Wat betreft de incasso`s mogen ze na alle ophef in juni zeker wel extra opletten. Ik constateer ook dat het lijstje met de incasso data die Ziggo mij gestuurd heeft enige tijd geleden absoluut niet klopt. Bovendien worden bedragen dezelfde dag of zelfs voor het online staan van de nota`s afgeschreven. Erg netjes is het allemaal niet.

Het overzetten van @Home klanten naar Ziggo zou in September klaar zijn, nadat het al meerdere keren was uitgesteld. Nu zijn er zelfs berichten dat het wel tot het einde van het jaar kan duren.
Als je zoals ik half Mei een Alles in 1 pakket hebt besteld (levertijd zou 2 weken zijn) vanwege de hogere snelheden voel je je toch behoorlijk aan het lijntje gehouden na alle eerdere toezeggingen.
Ik sluit me hier volledig bij aan, want ook ik heb halverwege mei een alles-in-een plus pakket besteld, mede vanwege de beloofde hogere snelheid. Overigens heb ik ook de digitale ontvanger nog steeds niet mogen ontvangen. Het Ziggo-pakketje dat de digitale ontvanger bevatte was namelijk aan de vorige bewoner gericht, zodat de postbode hem weer heeft meegenomen.

pvd