Los bericht bekijken
  #8  
Oud 22 augustus 2008, 09:01
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Heb nog steeds geen factuur mogen ontvangen sinds ik mijn pakketten gewijzigd heb (de laatste factuur die ik ontvangen heb is de mei factuur), dus geen idee wat nu wel en niet wordt berekend.

Ben erg nieuwsgierig, want de oorspronkelijke bevestigingsbrief berekende zowel 99 euro voor de gratis decoder als 29,95 voor een tweede smartcard. Uiteraard gebeld, zou op de factuur (die factuur dus die ik nog steeds niet heb) gecorrigeerd worden.

Heb Ziggo meerdere malen over de missende facturatie gebeld, antwoord dat ik vorige week kreeg is dat hun facturatiesysteem grote problemen heeft en voor bepaalde groepen klanten domweg nog niet factureren kan. Uiteraard de belofte dat dit zo snel mogelijk zou worden verholpen, maar uiteraard ook geen enkele voorspelling hoe lang dat gaat duren.

Wel irritant, want het bedrag begint aardig op te lopen zo. Alles-in-1 Extra met digitaal totaal pakket en HD kanalen over nu al drie maanden plus de kosten voor de Cisco 8455DVB die allemaal nog afgeschreven moeten worden. Ze hebben beloofd eerst een brief te sturen voor ze plots incasseren, maar ook dat moet ik eerst zien.

Kortom: facturatie is een puinhoop, dus dat ook bij anderen verkeerde bedragen berekend worden geloof ik graag.