Los bericht bekijken
  #426  
Oud 21 augustus 2008, 19:04
cra1n's schermafbeelding
cra1n cra1n is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2006
Locatie: Haarlemmermeer
Ziggo Internet: All in 1 pakket Extra
DTV: Samsung "standaard" én Humax
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jan2904 Bekijk bericht
even offtopic

Ja die bedoelde ik indd, maar naar mijn mening/gebruik heeft deze toch teveel kinderziektes en bovendien is hij momenteel al niet meer beschikbaar.

Echter terugkijkend naar het eredivisiekanaal, vind ik de prijs van 9.95 en dan later 14.95 euro relatief meevallen. Dit waren de richtprijzen die in de media werden genoemd voor 4 kanalen. Alleen ik snap dat mensen zich benadeeld voelen door de leuke actie/combinatie van UPC. Misschien kan Ziggo daarom beter naar de klant luisteren en/of een vergelijking maken met haar concurrenten. Ze moeten eventueel het tarief van 14.95 euro per maand vanaf januari laten varen. Dit vergroot de goodwill van een organisatie die het toch al zwaar heeft (met zichzelf en in de media).
Maarja zo handelt een bedrijf dat is opgekocht als private equity

Zeker als je ziet dat UPC 15 euro gaat kosten voor Eredivisie, en nog mét Sport1!!!! Bovendien is de internet bij Ziggo ook erg duur zeker als je eens gaat vergelijken met de snelheid van Orange én Tele2.

Ziggo is de duurste eredivisie van alle providers is gebleken en dat kan ook niet! Bovendien maakt Ziggo ook véél meer winst dan Eredivisielive! Ik zie liever dat Eredivsielive meer winst maakt dan Ziggo.

Bovendien is de servicedesk bij Ziggo zéér ondermaats, alles is erg rommelig en nog te duur abonnement.

Nee ik ben niet helemaal tevreden over Ziggo, ik geloof dat ik niet de enige ben... want telefoon, internet, tv, virus, enzovoorts zijn de prijzen die we niet "goedkoop" noemen, het zijn prijzen die boven normale prijzen zijn, dat geldt voor alle paketten en of aparte paketten.