Discussie: Ongelooflijk...
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 20 augustus 2008, 22:02
prijk's schermafbeelding
prijk prijk is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 april 2008
Locatie: utrecht casema
DTV: Humax 5200c
Berichten: 50
Standaard

Ik heb helaas ongeveer dezelfde ervaringen als de OP. Ik werd nota bene spontaan gebeld door meneer Ziggo zelf met het aanbod een alles-in-een pakket te nemen omdat dat goedkoper zou zijn.
Nu wil het geval dat het Casema tv-abonnement op naam van mijn vrouw stond en Casema internet en telefoon op mijn naam, en dat moest dus allemaal op mijn naam komen, maar deze simpele administratieve handeling blijkt voor Ziggo veel te hoog gegrepen.
Gevolg: niet werkende smartcards, afschrijven van verkeerde bankrekeningen, berekenen van aansluitingskosten a € 168,40 enzovoort enzovoort. Telkens als ik bel (nu al een keer of vijf), wordt net gedaan of het ter plekke in orde wordt gemaakt, maar dat is gewoon NIET waar. Ik weet niet wat die helpdeskers op dat moment in de computer invoeren en of ze überhaupt iets invoeren of dat het een slinkse manier is om de klant aan het lijntje te houden, maar het heeft allemaal in elk geval niet het beoogde gevolg.
Zo krijg je natuurlijk al snel een overbezette helpdesk (En Ziggo, doe eens wat aan die verschrikkelijke schreeuwmuziek als je in de wacht staat en aan dat achterlijke menu waarbij je eerst tweemaal veel te veel keuzes moet maken voordat je te horen krijgt dat de wachttijd te lang is!!!).

Laatst gewijzigd door prijk; 20 augustus 2008 om 22:14