Discussie: kabel vraagje?
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 19 augustus 2008, 17:16
se40109's schermafbeelding
se40109 se40109 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Maastricht @home
Ziggo Internet: geen
DTV: Cisco 8485DVB HD
Berichten: 83
Standaard

Een hdmi-kabel aansluiten op een wandcontactdoos lukt van z'n lang zal ze leven niet. Hoe Samsung aan dit advies gekomen is, is mij dan ook een raadsel.
Als je er nu toch al op gerekend had dat je een hdmi-kabel moest aanschaffen, heb ik een andere oplossing voor je.

Ik adviseer je om digitale tv te nemen. Via een decoder heb je op een lcd-tv echt veel beter beeld. Als je geen aanvullende abonnementen neemt, is digitale tv (afgezien van de eenmalige aanschafkosten) verder gratis.

Voor het geld hoef je het niet te laten. Een decoder inclusief de benodigde smartcard en (als ik het goed heb) de benodigde scart-kabel, is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 40,00. Voor een hdmi-kabel zou je minstens hetzelfde bedrag zijn kwijtgeweest.
Nu zullen er wel verschillende mensen kritiek gaan leveren door te zeggen dat de meegeleverde scart-kabel van een slechte kwaliteit is en dat je (naast de decoder) dus ook nog een betere scart-kabel moet aanschaffen, maar geloof me: zelfs met de meegeleverde scart-kabel heb je veel beter beeld dan dat je nu via je analoge aansluiting hebt.

Zelf heb ik een plasma-tv en het beeld is via de analoge aansluiting echt niet om aan te zien. Via een decoder heb ik perfect beeld.