Los bericht bekijken
  #3  
Oud 19 augustus 2008, 00:45
wivanti's schermafbeelding
wivanti wivanti is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 september 2004
Locatie: Schagen
Ziggo Internet: powerbundel /
Berichten: 23
Standaard

Raymond.
Voorheen kan je de Mail instellingen die gekoppeld zijn aan een domein nog veranderen van naam of wwoord nu is dat niet meer mogelijk.
Wanneer dat door Ziggo,.. vermeld in e-mail niet meer word ondersteund dan vraag ik me af waar gaat die 2,50 dan heen voor dit domein.
Op basis van afspraken met...toen nog multikabel is een domeinnaam bepaald en opgezet waar je diverse email adressen aan kon koppelen en zelf beheren via de site van MK.
Nu de bundelnaam Ziggo is ontstaan vervalt dit zonder voor mij denkbare reden.
Er is een optie gegeven voor verhuizen of opzeggen ...nu wil ik niet opzeggen of verhuizen en de link http://eigendomein.quicknet.nl/ die vanaf 5 mei zal moeten gelden is niet in beweging te krijgen.
Dat het e.e.a veranderd met een overname is wel bekend, maar dat er zo makkelijk met betalende klanten word gespeeld vind ik op z'n zachtst gezegd onwenselijk.

als jij Raymond weet welke weg ik wel kan bewandelen zie ik dat graag, zoals het er nu uitziet zal het domeinnaampje gevangen zitten op een eigen eiland....wat niet de bedoeling kan zijn van de servicerichting van Ziggo.