Los bericht bekijken
  #1  
Oud 18 augustus 2008, 22:21
mvdheijkant's schermafbeelding
mvdheijkant mvdheijkant is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 augustus 2008
Locatie: Online
Berichten: 12
Standaard Digitale TV en Standaard Z1 abonnement

Ik ben op zoek naar meer info omtrent de mogelijkheden die je met een TV in combinatie met een Digitale Decoder hebt.
Ik ben van plan een Panasonic TX37LZD800 te kopen welk Full HD en bv 100Hz en PIP ondersteund. Uit info maak ik op dat de Samsung DCB-B270R bij de huidige aanbieding van Ziggo Z1 wordt geleverd. In de spec's van deze decoder staat: Beeldresolutie 720(H) x 576(V) x 50 fields/sec.
In het Z1 Pakket zitten 3 HD kanalen.
Wat ik nu vrees is dat je beperkt bent tot een resolutie van 720(H) x 576(V) x 50 fields/sec op je TV toestel. Klopt dit? Want als dit inderdaad zo is zou ik me behoorlijk bekocht voelen. Met welke Decoder (harddisk intereseerd me niet) kan ik ten volste van, in ieder geval, de 3 HD kanalen genieten.
Wat ik me ook afvraag, is bv het gebruik van PIP, welk op de TV wordt ondersteund, maar waarover ik geen info bij de decoder kan vinden.
Selecteer je de kanalen op je TV met de afstandbediening van de TV of van de Decoder? Hopelijk met de afstandbediening van de TV want als dit niet op de Afstandbediening van de Decoder zit, wat heb ik dan in hemelsnaam nog aan een prachtige TV met een betrekkelijk eenvoudige Samsung decodertje?
In welke resolutie worden alle andere kanalen uitgezonden? Mijn gevoel zegt me dat dit "slechts" 720(H) x 576(V) is.

Alvast bedankt voor enige reactie.