Los bericht bekijken
  #23  
Oud 17 augustus 2008, 17:32
wpn's schermafbeelding
wpn wpn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn - Casema
Ziggo Internet: Alles-In-1 pakket
DTV: Humax 9200C, Humax 5050C
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wpn Bekijk bericht
Hallo,
Voor mij op het verlanglijstje: als je een andere zender kiest dat de 'terugkijk' buffer niet gewist wordt. Bij bepaalde types Philips HDD recorders heb je een buffer van 6 uur en als je van zender wisselt zet hij zelfs een merkteken om het makkelijk terug te zoeken. Wellicht weet 'anoniem' of er een reden is om de buffer af te breken??
Over Philips gesproken, die zouden een koppeling moeten maken tussen hun kabel ontvanger en hun HDD recorders, maar dat zal wel te geavanceerd zijn.
P.S. Weet iemand hoe het staat met een 9200 versie voor HD, dat is waar we op zitten te wachten.....
Hallo,

Via mail kreeg ik een bericht dat 'anoniem', gereageerd zou hebben, maar die reactie heb ik niet kunnen vinden. Later kreeg ik een mail dat 'golftouch' gereageerd heeft, die zie ik wel staan (beide links in de mail verwezen naar deze discussie). Zie ik iets over het hoofd, anders alsnog graag de reactie van 'anoniem' op het afbreken van de 'terugkijk' buffer. We gebruiken dit regelmatig en is nu een reden om de 9200 niet te kopen. Hoeveel uur kan deze buffer in de praktijk opslaan (ergens in het forum las ik dat het bij iemand maar 1 uur was)?