Los bericht bekijken
  #407  
Oud 16 augustus 2008, 22:05
Bordewolf's schermafbeelding
Bordewolf Bordewolf is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: @home Cogas-gebied
Ziggo Internet: Internet Regelmatig
DTV: Nokia
Berichten: 345
Standaard

Meneer Gradus Vos lult wel vaker uit zijn nek. Het ergste aan alles is dat Ziggo gewoon de kop in het zand steekt voor elke kritiek en nog steeds meent dat de klant een lulletje rozewater is die alles slikt.

Ook Ziggo heeft gewoon te maken met die welbekende ca 7,= welke men moet afdragen aan Eredivisie. De rest is pure winst. Dus laat meneer Gradus Vos aub niet zo'n poep praten en gewoon zeggen dat Ziggo als een aasgier op het geld van zijn klanten zit te azen en niks doet om de klant ook maar een beetje tegemoet te komen. Ze vullen hun zakken en zwaaien vriendelijk naar de klanten die ze het lieft tot op het bot vellen.

Ziggo, wat betreft het eredivisiekanaal kunnen jullie wat mij betreft een hele enge ziekte krijgen die pas na een tiental lapmiddelen weer geneest, ik zal het op deze manier nooit van jullie afnemen, zeker niet na nu ook nog eens zo'n leugenachtig verhaal van Gradus Vos, nota bene woordvoerder en weet ik niet wat meer van Ziggo.

En als Ziggo diezelfde Gradus Vos niet zo onnozel is (of probeert over te komen??) dan had hij zelf ook wel kunnen begrijpen dat al die klanten die zich nu aanmelden eind november afmelden, zodat ze in januari niet die schandalig hoge prijs hoeven te betalen.

Ziggo: jullie doen er echt alles aan om de klanten weg te jaagen en uit te kleden. Jullie prijzen zijn echt grof schandelig en zelfs kritiek doet jullie kennelijk niets. Arrogantie is jullie kennelijk niet vreemd.