Los bericht bekijken
  #397  
Oud 16 augustus 2008, 18:44
cra1n's schermafbeelding
cra1n cra1n is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2006
Locatie: Haarlemmermeer
Ziggo Internet: All in 1 pakket Extra
DTV: Samsung "standaard" én Humax
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bert81 Bekijk bericht
denk dat ziggo liegt
elders in dit forum is aangegeven dat eredivisie life 7 euro inkoop is en dan is verkoop 15 euro erg veel
dus als je van ziggo reclame folder eredivisie life in de bus krijgt retour met mededeling veel te duur of zoiets
Ziggo liegt het gewoon, 8 euro meer winst dan wat Eredivisie live winst maakt!!! Be-la-che-lijk! 8 euro winst, aan wie moeten ze verder betalen, niks! 8 maal aantal abonnement voor eredisivisie live (aantal bijvoorbeeld 100.000) dan is het 800.000 euro winst per maand!!!! Belachelijk gewoon.

Zonder Eredivisie Live hadden ze nooit 800.000 euro per maand kunnen verdienen, ze mogen wel tevreden stellen met 300.000 euro per maand winst. Dus 7 Euro (Eredivisie live) en 3 euro van Ziggo is meer dan genoeg!!!

Eredivsie moeten meer kosten betalen dan Ziggo. Ziggo hoeft alleen maar gewoon connectie te zorgen, dus poorten gewoon openmaken met een smartcardnummer, meer niet. Dat zijn gewoon dezelfde medewerker die gewoon zoals altijd voor Sport 1 moeten zorgen dat de poorten openen als de klanten het wil.

Eredivisie live naar cameramensen, presentator, werknemers, enzovoorts. Bij Ziggo is het alleen maar poorten openmaken, dus gewoon 8 euro winst!

Het is gewoon heel belachelijk wat Ziggo het doet, zodra eredivisie 15 euro gaatkosten meld ik mij gewoon af, zeker als andere provider ruim onder 15 euro moet kosten.

Ooit liep mijn digitaal decoder bij Multikabel vast, ik heb het van andere mensen begrepen dat ik naar multikabel moest bellen om smartnummer door te geven dan zorgen ze voor een restart. Die is in paar seconden zó gebeurt! Zelfs ook sport 1 de poorten van mijn smartcardnummer openen, die is enkele seconden zo gebeurt!