Discussie: Welke HD-decoder?
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 15 augustus 2008, 23:59
Humaxfan's schermafbeelding
Humaxfan Humaxfan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 mei 2008
Locatie: Winschoten/Online
Ziggo Internet: online 20MB
DTV: Humax IRHD-5050
Berichten: 257
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nibble Bekijk bericht
Ik volg al een tijdje de discussies betreffende HD-decoders. Als ik het goed begrepen heb zijn er eigenlijk maar twee te verkrijgen nl. de DCB-H360R van Samsung en de Humax IRHD-5000. In de gebruikersgroep wordt gediscussieerd met veel vakjargon waardoor het voor een leek (zoals ik) al snel een hoop abracadabra wordt en waarbij je aan de metertjes op meetapparatuur kunt zien hoe mooi het beeld is .
Sinds kort beschik ik over een full-HD LCD-tv, nl. de Samsung LE32A557 met digitale tv via de DCB-9401R van Samsung. Dit alles met grote tevredenheid. Nu wil ik deze decoder vervangen door een van de twee hierboven genoemde HD-decoders van Samsung of van Humax.
Bestaat er bij dit forum een voorkeur voor één van deze twee?
Nibble.

Ik zou voor de Humax IRHD-5000 gaan, heb hem zelf ook en bevalt heel erg goed. Heb ook dus samsung gehad, dat was toen de tijd een ellende, maar de laatste update schijnt de samsung goed te werken. Het beeld van de humax vind ik persoonlijk ook mooier.

Het blijft je eigen keus, Maar de humax is een zeer goede en betaalbare hd ontvanger met ook nog eens superieure beeldkwaliteit.