Los bericht bekijken
  #27  
Oud 14 augustus 2008, 22:08
Bordewolf's schermafbeelding
Bordewolf Bordewolf is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: @home Cogas-gebied
Ziggo Internet: Internet Regelmatig
DTV: Nokia
Berichten: 345
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Okee, maar realiseer je dat veel ziggo-medewerkers die geheel op eigen initiatief 'ons' proberen te helpen dat dan niet meer zullen doen en dat alleen het 'ziggo-webteam' over zal blijven. De mensen die wel gereageerd hebben op verzoeken om via een PB contact op te nemen met meerdere ziggo-medewerkers op dit forum zijn vaak buiten het zicht van het forum op persoonlijke titel goed geholpen - tientallen in de afgelopen weken.

Er lopen hier tientallen ziggo-medewerkers op het forum rond, van helpdeskers, managers, techneuten die thuis je installatie repareren, NOC personeel -en nog heel veel meer- die regelmatig tips en hulp bieden geheel op eigen titel.

Als mensen niet aan de grote klok willen hangen dat ze Ziggo-Medewerker zijn omdat ze ook nog aan hun baantje moeten denken moeten we respecteren dat ze uit een soort trots voor het bedrijf waar ze werken ons willen helpen.

Als iemand uit zichzelf niet wil/kan melden dat hij/zij een ziggo medewerker is dan kunnen wij als beheerders van het forum dat niet voor hen gaan doen, dat zullen ze echt zelf moeten doen, en als ze dat niet willen is dat hun beslissing. Maar als ze sterk onder druk gezet worden door reacties in bijvoorbeeld deze discussie zie je ze dus niet meer terug als 'helper', dat is dan het resultaat. Ik denk dat Thomas dat bedoelde met 'weer on-topic gaan'.

De mensen die hier de Titel "Ziggo Official" hebben, zijn al jaren actief op ons (oude) forum en zijn (door ons) gegarandeerd. Die titel kunnen gebruikers zelf niet instellen.

Wij hebben nu wel als forumbeheerders gevraagd aan bepaalde mensen om zich wat minder te profileren en wat meer lowlevel op te treden omdat dit blijkbaar wantrouwen oplevert en gevraagd om een Ziggo-Webteam account te gaan gebruiken als ze 'echt' inspringen om te helpen. Resultaat zal wel zijn dat er minder vaak ad-hoc hulp aangeboden zal worden via PB's denk ik.
Ik denk juist andersom. Als een Ziggomedewerker via de PB met iemand contact opneemt blijft dat in ieder geval buiten zicht van de normale forumleden en wekt dit minder archwaan. Hoe dan ook is de handelswijze dat iemand van Ziggo hulp aanbied maar niet bekend wil worden als Ziggo-medewerker laakbaar. Simpel omdat je dan juist niet weet wie wel en wie niet te vertrouwen zijn. Een hacker kan hier simpel misbruik van maken bijvoorbeeld.

Daarnaast kunnen discussies door Ziggo-medewerkers (waarvan wij niet weten dat ze het zijn) zo omgebogen worden dat ze een heel andere kant opgaan (dus een bepaald effect verzwakt wordt). Ook kunnen Ziggo medewerkers (die niet bekend zijn) puur preken voor eigen parochie.

Ik hoop dat dit forum blijft werken als klankbord en dat juist de gebruikers aan het woord blijven. Kijk maar eens naar de discussie over de eredivisiekanalen..... Ik had toch al lang verwacht dat Ziggo de prijzen met schaamrood op de kaken had aangepast naar die van UPC. Niets is minder waar..............

Verder stel ik voor dat er bij ieder onderdeel een "vraag het de official"-gedeelte komt waardoor een official makkelijk kan herkennen dat er een vraag is voor hem/haar. Nu stel je soms een vraag in een forum onderdeel maar weet je niet of je de officiel bereikt (hij/zij moet maar net dat deel lezen)