Los bericht bekijken
  #26  
Oud 14 augustus 2008, 21:53
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Nee, tot er meer transparantie gaat komen tussen "gewone" ziggo-gebruikers en ziggo-medewerkers in dit forum. En dat is, vind ik, niet meer dan normaal... Ik vind wat dat betreft een kwalijke zaak dat ziggo-medewerkers zich (blijkbaar) registreren als "normale" gebruikers van het ziggo-gebruikers forum.. Mijn mening, dat weet ik, maar niemand geeft me hier, op de vraag van "Kan nou niemand zeggen van: Ja, die ziggo-gebruiker is een ziggo-medewerker of nee, dat mannetje is geen ziggo medewerker?", een antwoord. En dat terwijl ik nog steeds een tevreden ziggo-klant ben en blijf zolang de handel hier blijft werken met m'n ontvangers, ben ik tevreden qua kwaliteit & stabiliteit & prijs.

Gert
Van Ziggo medewerkers die op persoonlijke titel hulp aan klanten aanbieden kan je niet verlangen dat zij zich als Ziggo vertegenwoordigers kenbaar maken. In het verleden hebben wij zelfs medewerkers gehad die tegen de instructies van hun bedrijf in, toch hun hulp aanboden.

Aan de ene kant waren wij daar als MGV wel blij mee, tenslotte komen de klanten voor ons op de eerste plaats en is iedere hulp welkom.

Echter als dit soort hulpverleners verwachtingen bij klanten wekken die niet nagekomen kunnen worden of in extremo nadeel berokkenen kan Ziggo daar niet op worden aangesproken. Dat is ook een van de redenen waarom wij er bij Ziggo op aangedrongen hebben om met een formeel webcare team te gaan werken.

Toch willen wij die "incognito hulp" niet blokkeren, zeker niet in een periode waarin er nog veel mis gaat tussen klant en provider. Je mag aannemen als dergelijke personen hulp aanbieden dat zij de weg weten om het onderliggende probleem snel tot een oplossing te brengen. Zij doen dit vanuit een bepaalde gedrevenheid voor hun functie.

Ik vind het dan ook niet terecht dat men min of meer wil afdwingen dat zij uit hun schulp te voorschijn treden. Vind iemand het "tricky" om met een bepaalde persoon in zee te gaan dan kan men zich altijd tot het officiële webcare team wenden. Aan de andere kant kan ik je verzekeren dat wij donders goed in de gaten houden en hebben wie zich als hulpverlener aanbiedt.
__________________
BenJ

Laatst gewijzigd door BenJ; 14 augustus 2008 om 22:45 Reden: typo's