Los bericht bekijken
  #6  
Oud 14 augustus 2008, 20:31
Maslov's schermafbeelding
Maslov Maslov is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Soest, Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 +
DTV: Humax 5050c
Berichten: 114
Standaard

De enige mensen die zijn geïnteresseerd in TV-reclame, zijn de medewerkers van de reclame-bedrijven zelf en iedereen die daaraan geld verdient. Alle andere mensen zullen nooit vrijwillig naar reclame willen kijken. Dat is mijn stellige overtuiging.

Ik zou het fantastisch vinden als de publieke omroep alle TV-reclame afschaft. Dan maar minder geld en geen concurrentie met de commerciële zenders maar wel kwalitatief goede programma's waar velen steeds meer naar terug verlangen.

Ik ben het volstrekt eens met degene die pleitte voor een "Nee-sticker" voor TV-reclame. Hoe eerder hoe liever!

Mocht dat uitbannen van TV-reclame niet op korte termijn lukken dan wordt dat uiteindelijk vanzelf overbodig omdat steeds meer mensen Tv-programma's opnemen en die lawaaierige rotzooi skippen. Net als die irritante reclame voor komende programma's. Bah, wat hebben de TV-makers er een puinhoop van gemaakt de laatste jaren. Alleen maar graaien en de kijker op de allerlaatste plaats zetten.

Maar gelukkig zijn er nu andere tijden aangebroken waarin we niet meer afhankelijk zijn van wat er wordt uitgezonden en waarin we zelf kunnen bepalen wanneer we wat willen zien. Dan heb ik het niet over interaktieve TV die ons samen met HDTV wordt opgedrongen als combinatie.

Ik kan de kabelbedrijven maar één advies geven. Zorg dat je er op tijd bij bent en neem de wensen van de kijkers serieus en werk vooral niet mee aan het blokkeren van allerlei technische mogelijkheden waarmee de kijkers hun eigen weg kunnen gaan!!!

Laatst gewijzigd door Maslov; 14 augustus 2008 om 23:25