Los bericht bekijken
  #83  
Oud 13 augustus 2008, 18:33
RoKoNL's schermafbeelding
RoKoNL RoKoNL is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2008
Locatie: Amstelveen Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco 8455 DVB (1) / Samsung DCB-9401R (2)
Berichten: 46
Standaard Beeldkwaliteit Cisco in vergelijking met Samsung zapper + huidige tijd in EPG

Ik ben nieuw hier, dus weet niet of mijn opmerkingen hier thuis horen, en zo niet, dan hoor ik het graag en zal ik ze verplaatsen.

Mij is opgevallen en zo ook de anderen in mijn huishouden die ik het heb gevraagd dat de beeldkwaliteit van digitale televisie via de Cisco box (aangesloten via HDMI uiteraard) echt minder is dan eerder via de oude SD Samsung zapper box die we gebruikten (welke vanzelfsprekend via scart was aangesloten!) Hebben meer gebruikers van de Cisco decoder deze ervaring (je ziet het vooral ook in gezichten dat het beeld continu aan het herstellen is? Overigens heb ik alles aan laten sluiten door de Ziggo monteur (incl. meegeleverde versterker), en in laten stellen. Ook geeft het info beeld van de decoder aan dar kwaliteit en signaal 100% is. Ik heb een Full HD 37 inch Philips televisie (37PFL9732/10) en heb daar uiteraard ingesteld dat hij het signaal nu pakt op zijn HDMI 1 aansluiting (zijn er nog twee over op de tv). Wellicht dat het later met updates nog beter wordt?

Een ander iets voor de wish-list is dat je in het EPG niet de huidige tijd vermeld ziet staan. Ik hoop dat dit nog aangepast gaat worden.

Verder erg blij met de decoder en de manier waar de Ziggo monteur me mee heeft geholpen overigens!! Was een verademing in vergelijking met de eerder helpdesk medewerkers die er 2 maanden over hebben gedaan om de box bij mij geleverd te kirjgen.....(na heel veel bellen en verkeerde box geleverd etc.). Maar ach, ik werk bij UPC en paar jaar gelden toen wij meerdere bedrijven samenvoegden liep het ook niet zo soepel.