Los bericht bekijken
  #6  
Oud 12 augustus 2008, 18:27
Humaxfan's schermafbeelding
Humaxfan Humaxfan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 mei 2008
Locatie: Winschoten/Online
Ziggo Internet: online 20MB
DTV: Humax IRHD-5050
Berichten: 257
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
Ik denk inderdaad dat je beter nog even kunt wachten met het aanschaffen van een HD ontvanger, Zoals eerder al genoemd is het aanbod van de HD zenders momenteel nog erg mager en is in de startfase. Ik heb zelf ook al eens nagedacht over een hd ontvanger omdat ikzelf ook een 40 inch full hd scherm heb. Het is mij echter nog niet waard om momenteel 200 euro uit te geven voor het aanbod dat er nu in HD is. Ik heb nu het extra pakket van digitale tv van ziggo, dit geeft perfect beeldkaliteit op mijn 40 inch scherm. Natuurlijk is HD veel prettiger om naar te kijken (als je een scherm hebt die met dit signaal goed overweg kan) maar daar ga ik dan even vanuit.

Kortom, als ik jou was zal ik nog even wachten met de aanschaf van een hd ontvanger tot het zenderaanbod daarvan meer wordt, en de prijs van de ontvangers zullen daarmee vast zakken.........wat mij betreft geeft ziggo een gratis HD ontvanger bij aanschaf van het pakket om dit te promoten, maar helaas....
Daar ben ik het niet helemaal mee eens, De humax IRHD-5000 Geeft een aanzienlijk beter beeld bij SD op HDMI. Dus het loont zeker de uitgave om de Humax te kopen. En als je dan HD ziet op jou Full HD dan ben de investering zo vergeten. Op dit moment zijn er nog niet zo veel hd zenders dat klopt, Maar vanaf jan/feb. 2009 komen er een hele reeks bij.

En als je het bij een internet shop koopt ben je gemiddeld 150,00 euro kwijt. kijk hier maar eens
http://www.kieskeurig.nl/kopen/420F6...860037CAFA.htm